---

Wat is ParkandPower?

Park and Power
Park and Power is de white-label back-office voor het laden van elektrische auto's. Met Park and Power kunt u uw laadpaal laten afrekenen. Gebruikers kunnen gewoon hun eigen laadpas gebruiken en de kosten worden automatisch verrekend.

In de stroomzuil van Park and Power zit een controller die communiceert met het ParkandPower-systeem. Het is ook mogelijk om met uw 'traditionele' mobiele telefoon, smartphone, tablet of laptop zeer eenvoudig inloggen bij dit systeem om aan te geven welke ParkandPower stroomaansluiting u wilt gebruiken. Hierna start de levering op de betreffende aansluiting en wordt het verbruik nauwkeurig gemeten.

De stroompunten van ParkandPower hebben een uniek vijf-cijferig nummer. Met het ingeven van dit nummer activeert u uw stroom en de daarmee samenhangende kosten. 

 

Ook het ParkandPower systeem in uw laadpaal?
Het ParkandPower systeem berekent na afloop de totale kosten van het stroomverbruik en stuurt aan het eind van de maand een rekening naar de laadpas eigenaar. De betreffende kosten worden hierna verrekend met de laadpas aanbieder.

 

Involtum
ParkandPower is een dienst van Involtum. Involtum ontzorgt aanbieders van voorzieningen in de openbare ruimte. In jachthavens, in (zee)havens, op camperplaatsen, op parkeerplaatsen (elektrisch vervoer), bij evenementen (festivals, markten, kermissen), overal waar u maar wil afrekenen voor tijdelijk gebruik van verblijf, stroom, water, wasmachines, drogers, toegang, etc.

Bent u als beheerder geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of 085 201 2781.

Neem contact op

Het gevoel van ParkAndPower

U kunt altijd wanneer u maar wilt gebruik maken van onze ParkAndPower locatie's.

Mot de passe oublié?

Ton mot de passe doit faire 8 caractères au minimum.

Veuillez indiquer l'adresse e-mail que vous avez enregistrée sur ce site, et choisissez un mot de passe d'au moins 8 caractères.